Raliul Argesului revine pe Transfagarasan

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Raliul Argeşului este programat să se desfăşoare în zilele de 8 şi 9 mai, reprezemtând etapa a II-a a campionatului Naţional de Raliuri Dunlop 2010.

Noutatea şi mare surpriză a acestui an este că, după 9 ani, Raliul Argeşului revine pe asfalt, urmând ca o bună bucată de traseu să fie reprezentată chiar de Transfăgărăşan.


Echipajele care doresc să participle la Raliul Argeşului se mai pot înscrie doar până mâine seară, în data de 28 aprilie 2010. Recunoaşterile sunt programate pentru 6 şi 7 mai, iar în după-amiaza zilei de 7 mai, între orele 16.00 şi 19. 00 este programat shakedown-ul. Marea luptă între piloţo este programată pe 8 mai, sâmbătă, şi va include 11 probe special. Startul este programat la ora 8:01, în Piteşti, pe direcţia Curtea de Argeş-Vidraru-cabana Capra. Pe secţiunea competitivă Vidraru, prima maşină de concurs va porni la ora 9:54. Sosirea echipajelor va avea loc tot la Piteşti ,la orele 21:25, după parcurgerea a 335,60 kilometri, din care 93 de km pe sectiunile competitive. Seara de sâmbătă se încheie cu „Rally Party”. Secţiunile competitive sunt următoarele: Vidraru, Vidraru Lac, Piscu Negru şi Capra (toate pe urcare) se vor parcurge de câte două ori, în timp ce la coborare, în  program sunt incluse toate probele cu excepţia celei denumite Vidraru.


Piteşti Rally Show
Piloţii din campionatul Naţional de Raliuri Dunlop 2010, alături de echipa UCM Reşiţa, care îşi va face, pe 9 mai, lansarea, vor face demonstraţii de măestrie prin Piteşti. Câteva străzi vor fi închise pentru ca sportivii să poată oferi un spectacol iubitorilor de viteză. Maşinile vor pleca din apropiere de finanţe, de pe vor merge pe Bulevardul Republicii şi vor urca pe Calea Craiovei. La întoarcere vor urma traseul Calea Craiovei-Bulevardul Egalităţii, cu finalul tot în apropiere de Finanţe şi Casa Cărţii.



Piteşti



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite