Piteşti:Ultima etapă Rabla, trei clienţi într-o săptămână

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Piteşti:Ultima etapă Rabla, trei clienţi într-o săptămână
Piteşti:Ultima etapă Rabla, trei clienţi într-o săptămână

Ultima etapă a programului de reînnoire a parcului auto a demarat la începutul lunii, însă piteştenii care posedă maşini vechi nu se înghesuie să pună mâna pe prima de casare de 3.800 de lei.  

 Prima de casare nu prea pare tentantă.  „Doar trei clienţi ne-au deschis uşa de când s-a dat startul la etapa a treia a Programului Rabla. Este criză, iar oamenii nu au bani să-şi ia o maşină nouă. Plus că nici politica de creditare nu mai este atât de permisivă ca în anii trecuţi“, spune Cristian Muşătescu, reprezentatul firmei Proremat Piteşti.

Cu aceeaşi situaţie se confruntă şi celelalte două centre de casare din Argeş, Remat şi Metalimpex, cu toate că în această ultimă etapă cumpărătorii pot acoperi costul maşinii şi din alte surse, nu doar din resurse proprii. Ca noutate ar mai fi faptul că prima de casare pentru tractoare şi maşini agricole a crescut simţitor. Astfel, în cea de a treia etapă, poţi obţine la centrele de casare pe un tractor sau o altă maşină agricolă veche între 5.000 de lei şi 17.000 de lei.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite