Puteți face sugestii vizavi de cheltuirea banilor din bugetul local

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mâine, de la ora 16.00, în sala de şedinţe a Primăriei Municipiului Piteşti , este programată dezbaterea publică a proiectului de buget al Municipiului Pitești.  Municipalitatea așteaptă, până miercuri, la începerea ședinței, sugestii, propuneri sau opinii din partrea piteștenilor.

Puteți consulta proiectul fie pe pe site-ul www.primariapitesti.ro, la secţiunea "Buget şi raportări financiare" (Bugetul local\Bugetul local 2011 - Proiect), fie  direct la Centrul de Informaţii pentru Cetăţeni al Primăriei Piteşti, din str. Victoriei, nr. 24, intrarea "D" ori la la Centrele de încasări impozite şi taxe locale (Gară Sud,  Găvana - B-dul 1, Trivale și B-dul Republicii, bl. G1, Casa Cărţii).

De reținut  că în programul investițional pe acest an fost prevăzute 22, 75 milioane lei pentru continuarea lucrărilor deja începute (extinderea și reabilitarea termică a Școlii nr. 19, extinderea și mansardarea atelierelor Școlii nr.2, sistematizarea dealului de la Colegiul National „I.C.Bratianu” , extinderea grădinițelor cu program prelungit nr. 10 și 5 , amenajarea zonei Turcești,  proiectul urban de   reabilitare a infrastructurii, amenajarea cimitirului Municipal Găvana Prundu,  a cimitirului Sf. Gheorghe - etapa a-III-a  și a cimitirului Prundu, etc ),  6,18 milioane  lei pentru lucrări noi(realizarea a 10 noi centrale de cartier, extinderea rețelelor de gaze, reparații capitale ale fântânilor arteziene, amenajare unor grupuri sanitare, extinderea și modernizarea rețelelor de iluminat public,etc) și 14,19 milioane lei pentru alte investiții (reabilitare parcări, alei, trotuare, căi de acces, scări, reabilitarea Colegiul Tehnic Dimitrie Dima , dotări pentru câteva dintre unitățile de învățământ, etc)

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite