Protestul argeșenilor împotriva actualei guvernări a ajuns și la Bruxelles!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O familie de argeșeni care trăiește în Belgia este solidară cu românii care s-au săturat de actuala guvernare și au ieșit în stradă să-și strige nemulțumirile. Argeșenii au protestat astăzi în fața Ambasadei României la Bruxelles.

“<<Golanii>> l-au dat jos pe Ceaușescu. Ai grijă, Băsescu!” , “Ceaușescu, Iliescu, Băsescu. <<Băieții deștepți>> sunt cei care au sărăcit țara!”, sunt mesajele pe care familia de români le-a afișat pe mai multe pancarte, în semn de solidaritate cu românii care au ieșit în stradă în marile orașe ale țării.

Ștefan Floroiu, protestatarul care a organizat mitingul de la Bruxelles are 55 de ani și este originar din Curtea de Argeș. Bărbatul a plecat din țară în 1990 și de 18 ani trăiește în Belgia, în orașul Charleroi, unde lucrează la Admiistrația Apelor Belgiene.

Bărbatul a participat la protest alături de soție, copii și un cumnat. Aceștia au scandat și au afișat pancarte cu mesaje împotriva președintelui Traian Băsescu timp de aproximativ cinci ore și spun că vor reveni și mâine.

Argeșeanul susține că a recurs la acest gest pentru că tot timpul conducătorii țării i-au făcut pe români să plece din țară. Bărbatul a vrut să revină în România și a investit bani în afaceri, dar a pierdut tot pentru că i s-a cerut șpagă și a refuzat să dea. 

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite