Protestele de la Piteşti continuă până la sfârşitul lunii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Uniunea Social Liberală Argeș a solicitat o autorizație de prelungire a mitingurilor din Piața Vasile Milea pentru perioada 16 – 29 februarie 2012, între orele 18.00 și 19.00. Comisia pentru avizarea adunărilor publice întrunită ieri la Primăria Pitești a validat solicitarea liberalilor de a prelungi protestele față de actuala guvernare.

Numărul estimat participanți la miting este de aproximativ 500 de persoane zilnic. Oamenii de ordine vor purta ca semn distinctiv banderole albastre pe mâna stângă.

“Recomandăm participanţilor la adunarea publice să respecte trasul de deplasare precum şi recomandările făcute de organizatorii adunărilor publice şi organele de ordine . Este strict interzisă participarea la adunările publice a persoanelor care au asupra lor arme de orice fel, materiale explozive sau incendiare, substanţe iritant- lacrimogene sau cu efect paralizant, dispozitive pentru şocuri electrice ori alte obiecte ce pot fi folosite pentru acţiuni violente sau de tulburare a desfăşurării normale a acestora.Atragem atenţia că este interzis ca persoane sau grupuri de persoane care nu au legatură cu adunările publice organizate să se infiltreze în rândul demonstranţilor, cu scopul de a tulbura normala desfăşurare a acestora”, a declarat lt. Liviu Sîia, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Jandarmi Argeș.
        

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite