Programul Teatrului “Alexandru Davila” Piteşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Teatrul "Al. Davila" v-a pregătit două piese de excepție în acest sfârșit de săptămână (foto arhivă)
Teatrul "Al. Davila" v-a pregătit două piese de excepție în acest sfârșit de săptămână (foto arhivă)

Actorii Teatrului „Alexandru Davila” Pitești vă invită în acest sfârșit de săptămână să vă petreceți timpul liber într-o atmosferă relaxantă și amuzantă, vizionând două piese de teatru.

Instituția de cultură va pune în scenă sâmbătă seara, de la ora 18.00 piesa “O scrisoare pierdută” de I.L. Caragiale, în regia lui Zoltan Schapira.

Ultima zi din săptămână este rezervată unei premiere. Piesa “Doi români prin Europa”, de Sebi Poienaru va fi pusă în scenă de la ora 18.00, în regia artistică a lui Matei Varodi.

Prețul unui bilet este de 10 lei, elevii și studenții beneficiind de o reducere de 50%, iar pensionarii pot intra gratuit în limita locurilor rămase libere.

Secția pentru copii și tineret “Așchiuță” îi așteaptă pe piteșteni în acest week-end cu două piese de teatru. Sâmbătă, de la 11.30 actorii teatrului vor pune în scenă spectacolul “Isprăvile lui Păcală”, iar copiii se vor distra pe cinste duminică, urmărind piesa „Cartea cu poveşti ”, de la ora 11.30. Prețul unui bilet este de 5 lei.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite