GALERIE FOTO: Primul patinoar artificial din Piteşti s-a deschis astăzi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Primul patinoar artificial acoperit din Piteşti s-a deschis în această dimineaţă
Primul patinoar artificial acoperit din Piteşti s-a deschis în această dimineaţă

Piteştenii au de astăzi o nouă atracţie şi un nou mod de a-şi petrece timpul liber. Deşi temperaturile nu au scăzut sub limita îngheţului, în oraş s-a deschis deja un patinoar cu gheaţă sintetică. Ringul de gheaţă funcţionează non-stop.

Chiar dacă vremea a fost astăzi mohorâtă şi nu a ţinut cu cei care au vrut să se relaxeze în aer liber, s-a ivit o nouă oportunitate de distracţie pentru piteştenii de toate vârstele. Deşi temperaturile nu au scăzut sub 0 grade, asta nu i-a împiedicat nici pe cei mici, dar nici pe părinţi sau bunici să patineze astăzi în voie. Acest lucru a fost posibil odată cu deschiderea primului patinoar artificial permanent din Piteşti.


Patinoarul este format din plăci de gheaţă sintetică şi va fi deschis tot timpul anului, piteştenii având ocazia să patineze în voie chiar şi vara. Nici ploaia sau gerul de afară nu vor fi un impediment pentru cei pasionaţi de patinaj pentru că ringul este acoperit. În plus, piteştenii pot patina la orice oră din zi şi din noapte pentru că ringul va funcţiona 24 de ore din 24.

GALERIE FOTO DE LA DESCHIDEREA PRIMULUI PATINOAR ARTIFICIAL DIN PITEŞTI!

“Ne-am gândit să deschidem o afacere şi tata a venit cu ideea să facem patinoar, mai ales că în Piteşti nu exista niciun patinoar permanent şi acoperit. Sincer vă spun, eu anul trecut nu am putut să patinez în oraş pentru că era prea frig. Am decis să-l deschidem 24 de ore din 24 tocmai pentru că nu ştiam preferinţele piteştenilor şşi sunt copii care poate nu au somn noaptea şi vor să patineze”, spune Denisa Brătuţ, administrator Party Ice.

Între două reprize de patinaj puteţi servi masa
Pe lângă ringul de patina cu o suprafaţă de 240 de metri pătraţi, clienţii au la dispoziţie şi un restaurant de tip fast-food şi cofetărie, unde vă puteţi încălzi la o ciocolată caldă sau puteţi servi masa. Aveţi de ales între zeci de sortimente de mâncăruri şi meniuri cu copănele, aripioare de pui, şniţel, shaorma, pui shanghai, ceafă de porc, pizza sau sandvişuri.


Dacă nu aveţi cu cine lăsa copilul acasă, îl puteţi lua la patinoar, acolo unde există şi un loc de joacă special amenajat pentru copii, cu tobogan, leagăn,mingi, jucării şi maşinuţe. În plus copiii vor fi supravegheaţi tot timpul de un îngrijitor, în timp ce părinţii îşi pot bea liniştiţi cafeaua într-un living.
În ziua deschiderii au venit atât copii, cât şi tineri, părinţi şi bunici. Cu toţii s-au distrat patinând. “E prima dată când patinez, dar am învăţat repede. E foarte distractiv şi îmi place”, a spus Ruxandra, de 12 ani.

“Dezavantajul la patinoarele natural este că sunt descoperite şi dacă plouă nu poţi patina şi e foarte frig iarna, patinezi cu haine groase pe tine şi abia te poţi mişca. Plus că te poţi bucura de acest sport doar câteva luni pe an. Aici la patinoat poţi veni oricând şi asta e excelent. Chiar îmi place şi o să revin şi altă dată”, este de părere Mihai Stanciu, de 19 ani.

Preţuri la patinoar
Patinoarul artificial Party Ice este situate pe str. Şerban Cioculescu (prelungirea Craiovei spre Târgul săptămânal) şi este deschis non-stop. Pentru a închiria o pereche de patine veţi plăti 5 lei, iar o oră de patinaj costă 10 lei. Locul de joacă pentru copii se închiriază la preţuri cuprinse între 3, 5 şi 10 lei pentru 30 de minute, o oră, respectiv o zi de joacă pentru fiecare copil.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite