Primarul Nicolae Smădu: Am plâns când am aflat că a murit Mădălina

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mădălina Manole a cântat pe 30 mai la Zilele Comunei Domneşti. Primarul Nicolae Smădu, prieten al solistei, spune că  rămas şocat la aflarea teribilei veşti:  "Domeştenii o plâng pe Mădălina, cea care le-a dus bucurie la sărbătoarea noastră.

CITEŞTE ŞI:

Laurenţiu Cazan: „Orice artist şi-ar dori uneori să îşi tragă un glonţ în cap"

Sibienii o plâng pe Mădălina Manole pe internet

Mădălina Manole va fi omagiată în cadrul Festivalului de la Amara

Domneştenilor nu le vine să credă că cea pe care au văzut-o în urmă cu o lună şi jumătate pe scena Teatrului de Vară , nu mai este printre cei vii. Uliţele sunt, toate, o forfotă. Femeile o plâng pe artistă şi aprind câte o lumânare.

„ E durere mare aici la noi. Nici două luni nu sunt de când ne-a onorat pe toţi cu venirea ei aici, la zilele comunei noastre. Cu mai bine de două  săptămâni înainte se vorbea de  „Fata cu părul de  foc”. Când au văzut-o pe scenă, oamenilor nu le-a venit să creadă că e acolo în carne şi oase. Toţi copiii de pe aici s-au urcat  alături de ea în timpul concertului.  Lumea a aplaudat-o  minute-n şir. I-am acordat şi o diplomă. Am stat de vorbă cu ea la aceeaşi masă cu Vasile Şeicaru. Era bine dispusă şi părea fericită. Degaja atâta bucurie şi omenie. Nimeni  nu s-a gândit că fata asta frumoasă şi talentată o va încheia  cu viaţa aşa de tânără. Dimineaţă  am plâns când am aflat că a murit Mădălina. Am rămas şocat mai ales că eram prieteni. Vestea s-a răspândit repede şi în comună .Unii credeau , alţii, nu. Domeştenii o plâng , acum, pe Mădălina, cea care le-a dus  atâta bucurie”, spune Niiolae Smădu, primarul Comunei Domneşti.

Fanii artistei au postat mai multe filmuleţe în memoria ei pe site-ul YouTube:

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite