Primăria Piteşti angajează manageri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Patru posturi temporare de inspectori de specialitate sunt scoase la concurs de Primăria Piteşti, data limită de depunere a dosarelor fiind 2 mai.

Primăria Municipiului Piteşti scoate la concurs patru posturi. Astfel, municipalitatea caută un inspector de specialitate, de gradul IA (manager de proiect), un  inspector de specialitate, gradul I, (manager de proiect), un inspector de specialitate, gradul IA (manager tehnic) şi un inspector de specialitate, gradul I (manager financiar), cu menţiunea că posturile sunt temporar vacante.

Care sunt condiţiile
Condiţiile pe care trebuie să le îndeplinească participanţii la concurs sunt următoarele:
- studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă, în domeniul construcţii civile şi industriale sau drumuri şi poduri;
-vechime în muncă de minim 8 ani pentru posturile de inspector  specialitate gradul IA;
- vechime în muncă de minim 4 ani pentru postul de inspector de specialitate gradul I;
- vechime în specialitatea studiilor minim 5 ani pentru posturile de inspector specialitate gradul IA;
- vechime în specialitatea studiilor minim 2 ani pentru postul de inspector de specialitate gradul I ;
-  cunoştinţe de operare pe calculator;
 - condiţiile generale prevăzute în Regulamentul-cadru privind stabilirea principiilor generale de ocupare a unui post vacant sau temporar vacant corespunzător funcţiilor contractuale şi a criteriilor de promovare în grade sau trepte profesionale imediat superioare a personalului contractual din  sectorul bugetar plătit din fonduri publice.

Pentru postul de manager financiar cerinţele sunt următoarele:

- studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată,absolvite cu diplomă de licenţă, în domeniul economic;
- vechime în muncă de minim 5 ani;
- vechime în domeniul financiar-contabil minim 3 ani;
- cunoştinţe de operare pe calculator;

Probele de concurs se vor desfăşura la sediul Primăriei, din strada Victoriei, Nr. 24, pe 31 mai fiind programată proba scrisă, iar pe 2 iunie interviul. Termenul limită pentru depunerea dosarelor de înscriere la concurs este de 2 mai, ora 15.00.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite