Primăria Piteşti a prelungit programul de încasare a taxelor şi impozitelor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tudor Pendiuc, primarul municipiului Piteşti
Tudor Pendiuc, primarul municipiului Piteşti

Pentru a veni în sprijinul piteştenilor care vor să-şi achite impozitele locale până la primul termen limită de 31 martie, primarul Piteştiului, Tudor Pendiuc a dispus prelungirea programului de încasări.

Primăria Piteşti anunţă că impozitele pe clădiri, terenuri şi pe mijloacele de transport aferente anului fiscal 2012 se pot plăti în două rate egale până la 31 martie 2012 - inclusiv şi 30 septembrie 2012 - inclusiv.

Impozitul anual, datorat aceluiasi buget local de către contribuabili, de până la 50 lei inclusiv, se plăteşte integral până la primul termen de plată, respectiv până la data de 31 martie 2012, inclusiv.

Pentru plata cu anticipaţie până la data de 31 martie 2012 inclusiv, a impozitelor locale, datorat pentru întregul an fiscal 2012, dă către persoanele fizice, se acordă o bonificaţie de 10%.

Având în vedere că termenul de plată de la 31 martie expiră într-o zi de repaus săptămânal, plata impozitelor se consideră în termen dacă este efectuată până la sfârşitul primei zile de lucru următoare, respectiv până la data de 2 aprilie inclusiv, dată până la care se acordă şi bonificaţia de
10%.

În plus, primarul Piteştiului, Tudor Pendiuc a dispus prelungirea programului de încasări a impozitelor şi taxelor locale în perioada 30 martie – 2  aprilie. Astfel, vineri, puteţi plăti la toate centrele între orele 8-17.00; sâmbătă şi duminică, între orele 8-13.00, doar la centrul de la primărie; luni, între orele 8-18.00, la toate cele cinci puncte de încasare.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite