Piteşti: TRAGEDIE: Prietenii motocicliştilor ucişi sunt în şoc

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Piteşti: TRAGEDIE: Prietenii motocicliştilor ucişi sunt în şoc
Piteşti: TRAGEDIE: Prietenii motocicliştilor ucişi sunt în şoc

În urma celor doi tineri motociclişti morţi, sâmbătă seara, în accidentul petrecut la intrarea în Mioveni, au rămas doar lacrimi, durere şi amintiri frumoase.

Părinţii şi prietenii lui Mihai Vochină, în vârstă de 20 de ani, student la Universitatea de Stat din Piteşti, şi ai lui Alexandru Fulger, în vârstă de 27 de ani, angajat la Automobile Dacia, sunt înmărmuriţi de durere. Suferinţa din sufletele lor este greu de descris în cuvinte. Cei doi tineri au murit nevinovaţi, au concluzionat poliţiştii.

Oamenii legii au stabilit că vinovată de tragedia petrecută este Maria Bortea, în vârstă de 39 de ani, din Miceşti. Femeia se afla la volanul unui autoturism Logan când a virat la stânga fără să se asigure. În acel moment, Mihai, care conducea motocicleta, şi Alexandru, ce era pe şa în spate, au intrat în plin în autoturism.


„Îi plăcea să simtă aerul cum îi şterge faţa...”


Prietenii lui Mihai îl plâng şi se hrănesc din amintiri. „Nu vreau să vorbesc de el la trecut. Este un băiat plin de viaţă, căruia îi place să se bucure de tot ce face. Glumele şi poveştile vesele sunt preferatele lui”, spune Ionuţ.

Un alt amic de-al lui, Bogdan, spune: „Şi-a dorit mult de tot motocicletă. Când i-au cumpărat-o părinţii era în culmea fericirii. Dar niciodată nu s-a hazardat să apese acceleraţia şi să tureze. Pur şi simplu îi plăcea să simtă aerul cum îi şterge faţa...Nu mai este printre noi din cauza unei femei, nu din cauza lui. Sper să se facă dreptate. Dumnezeu să-i odihneacsă în pace, pe el şi pe Alex”.


În această după-amiază trupurile celor doi tineri au fost ridicate de la morga Spitalului Judeţean din Piteşti şi au fost depuse în casa lor.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite