Piteşti: UPDATE: Preotul acuzat că s-a culcat cu două minore spune că este nevinovat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Piteşti: UPDATE: Preotul acuzat că s-a culcat cu două minore spune că este nevinovat
Piteşti: UPDATE: Preotul acuzat că s-a culcat cu două minore spune că este nevinovat

Fostul director de la Centrul de Primire şi Evaluare în Regim de Urgenţă din Piteşti, Emil Constantinescu, acuzat de două copile că a întreţinut raporturi sexuale cu ele, este şi preot. Citiţi şi: Preot cercetat pentru întreţinere de relaţii sexuale cu minori


Cazul revoltător s-a petrecut într-un centru unde victimele traficanţilor de persoane se presupune că ar trebui să fie ocrotite. Două fete în vârstă de 14 ani îl acuză pe Emil Constantinescu că au întreţinut raporturi sexuale chiar în camerele din Centru de Primire şi Evaluare în Regim de Urgenţă.

“M-a sunat una dintre fete. Mi-a spus că între ea, o altă copilă şi directorul Centrului există o relaţie nefirească. Fiind vorba de acuzaţii grave, că au întreţinut relaţii sexuale, am anunţat poliţia. În urmă cu o săptămână, fetele au depus plângere împotriva părintelui Constantinescu”, a spus Adrian Macovei, directorul de la Direcţia pentru Protecţia Copilului Argeş.

Emil Constantinescu a fost demis din funţia de director în urmă cu o săptămână, fiind transferat la azilul de bătrâni din cartierul Găvana, p eun post de execuţie. Nu a mers nicio zi la serviciu. Este în concediu medical până la data de 3 noiembrie, potrivit lui Adrain Macovei.

Faţa bisericească spune că cineva îi doreşte răul

Părintele Constantinescu spune că toate acuzaţiile ce i se aduc sunt munciuni crunte. Potrivit unor surse, în declaraţia dată la poliţie a scris că are frică de Dumnezeu şi a ţinut cont mereu de sutana pe care o poartă. Emil Constantinescu a mai subliniat faptul că cineva îi doreşte răul şi de aceea se fac astfel de acuzaţii mincinoase la adresa lui.

În timp ce preotul îşi susţine nevinovăţia, cele două fete susţin că de două luni întreţineau relaţii sexuale cu Emil Constantinescu în camerele din Centru. De asemenea, au spus că nu au fost obligate sau bătute să se culce cu el. Totuşi, este curios de ce au permis situaţia! Poliţiştii vor dezlega misterul.

Riscă până la 15 de închisoare

Preotul Constantinescu are parohia la Pârvu Roşu, oraşul Costeşti. Enoriaşii au numai cuvinte de laudă la dresa lui. “Este un om extraordinar. El ajută toţi amărâţii. Datorită lui avem biserică. Are familie ca lumea. Nu îi trebuie lui fetişcane”, a spus un localnic.

Cele două fete primesc acum consiliere psihologică. “O adolescentă a plecat de la noi din Centru printr-o hotărâre judecătorească. Nu are legătură cu acest caz. Iar fata care este în grija noastră este consiliată în fiecare zi”, a spus psihologul instituţiei, Elena Corbescu. “

Emil Constantinescu este cercetat penal pentru act sexual cu minori şi riscă între 3 şi 15 ani” a spus subinspectorul Robert Radu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Argeş.
Am încercat să luăm şi poziţia Arhiepiscopiei Argeşului şi Muscelului vizavi de acest caz, însă părintele Caliopie, care se ocupă de relaţii cu presa, nu este de găsit.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite