Porţile deschise au umplut sălile Cinema City

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ziua Porţilor Deschise la Cinema City s-a bucurat de un succes de milioane în rândul clienţilor şi vizitatorilor din Argeş. Mall-ul a fost ieri plin de lume, iubitorii de film îmbrăţişând sărbătoarea Euromall şi răspunzând în număr foarte mare invitaţiei lansate de centrul comercial. Sălile Cinema City şi-au deschis porţile, producţiile momentului rulândgratis, timp de câteva ore  pentru oaspeţii Euromall.

“N-am ma văzut atâta lume adunată la un eveniment de foarte multă vreme. Şi eu şi prietenele mele ne-am făcut timp special astăzi pentru a beneficia de ofertă, chit că noi venim, oricum, frecvent, la Cinema şi în Euromall. La mulţi ani şi la cât mai multe astfel de idei!”, a declarat Alina Poştoacă, studentă în Piteşti.

Prezent alături de cei doi băieţei la producţia Thor, Andrei Constantin, un alt client al centrului comercial a decalarat că nu ar fi ratat pentru nimic în lume o astfel de invitaţie, că cei mici sunt foarte încântaţi şi că participă frecvent la toate evenimentele organizate la Euromall.

“Chiar ne-am bucurat că le-a venit ideea cu gratuitatea la Cinema şi considerăm că merită o sărbătoarea frumoasă, acum că fac deja patru ani!”, a explicat un alt părinte, Isabela Stan, in timp ce aştepta să ia două bilete puse la dispoziţie de organizatori.
 
Sahara în concert


Ziua porţilor deschise la Cinema City a deschis seria manifestărilor dedicate aniversării a 4 ani de Euromall. Evenimentele programate vor continua sâmbătă cu două super-concerte, mega-reduceri la preţurile din magazine şi extragerea marelui premiu aniversar – un Seat Leon.

Sâmbătă, 21 mai, pe scena Euromall vor urca la ora 19.00 artiştii de la Deepcentral, spectacolul muzical fiind asigurat şi începând cu ora 22.00 când – pentru prima dată în Argeş – în faţa clienţilor Euromall va veni Sahara, şocul industriei muzicale din anul 2011. Celebrul proiect muzical avându-i ca artizani pe Costi Ioniţă, bulgăroaica Andreea Teodorova (considerată una dintre cele mai frumoase femei din lume) şi afro-americanul Lennox Buppy face, în această perioadă, ravagii pe scenele intranaţionale. Va fi, sâmbătă, prezent şi în Argeş, în cinstea celor patru ani ai Euromall.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite