Pompierii argeşeni, în alertă pe perioada Sărbătorilor Argeşului şi Muscelului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pompierii intensifică acţiunile de prevenire a incendiilor în biserici, cu prilejul sărbătorii Adormirii Maicii Domnului, dar şi a situaţiilor de urgenţă care ar putea apărea în timpul serbărilor cultural-artistice ale judeţului.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă al judeţului Argeş anunţă că va spori măsurile privind ordinea şi siguranţa publică până pe 18 august, adică în prima săptămână a Sărbătorilor Argeşului şi Muscelului, precum şi în preajma sărbătorii Adormirii Maicii Domnului, marcată cu fast la Mânăstirea din Curtea de Argeş, la care sunt aşteptaţi pelerini din toată ţara.

„Au fost executate controale tehnice de prevenire la lăcaşurile de cult, obiective turistice şi zone împădurite din zona de competenţă în care se preconizează un aflux mare de persoane; au fost întocmite şi difuzate materiale informative cu Reguli şi măsuri de prevenire a incendiilor la lăcaşurile de cult. Tot în această perioadă se va menţine permanent legătura  cu Direcţia Silvică pentru prevenirea izbucnirii incendiilor la fondul forestier ca urmare a unui aflux sporit de turişti în zonele de agrement. Pe timpul adunărilor şi manifestărilor religioase şi cultural artistice organizate vor fi asigurate măsuri de prevenire a situaţiilor de urgenţă, de către echipaje ale inspectoratului”, anunţă ISU Argeş.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite