Piteşti: Pompierii au intervenit pentru a salva o vacă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Reprezentanţii ISU Argeş au fost solicitaţi aseară să intervină la o operaţiune dificilă, la Curtea de Argeş. Victima a fost, de această dată, o bovină, pompierii fiind nevoiţi să scoată animalul dintr-un canal.

Pompierii nu intervin doar în caz de incendii sau pentru salvarea vieţilor omeneşti. Pentru reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Argeş orice viaţă este importantă, chiar şi cea a animalelor.

Ultima dată când pompierii au demonstrat acest lucru a fost chiar seara trecută, ei fiind solicitaţi să intervină pentru salvarea unei bovine, pe strada CuzaVodă, în municipiul Curtea de Argeş. Animalul căzuse într-un canal şi risca să se rănească, fiind foarte speriat.

De pe margine, stăpânul a încercat în zadar să scoată vaca din fosa septică adâncă de 3 metri, fiind nevoie de intervenţia promptă a pompierilor pentru scoaterea animalului. Aceştia au adus o autoscară şi au legat bovina cu furtunele folosite la stingerea incendiilor şi cordiţe de salvare pentru a o putea ridica.

În cele din urmă animalul a fost readus cu copitele pe pământ fără nicio zgârietură, stăpânul putând să-l ia acasă.

Piteşti



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite