Piteşti: Pompierii argeşeni şi-au serbat ziua la un incendiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O lumânare de botez a provocat un dezastru. Panica a cuprins locatarii unui bloc din cartierul piteştean Popa Şapcă, sâmbătă după amiază, în momentul în care oamenii au sesizat că un apartament situat la etajul trei al clădirii a fost cuprins de flăcări.

Angajaţii Inspectoratului de Urgenţă Argeş în loc să se pregătească aseară de sărbătoare deoarece astăzi este Ziua Pompierilor din România, au fost nevoiţi să meargă la un incediu. Apartamentul de la etajul trei al unui bloc din cartierul piteştean Popa Şapcă a fost cuprins de flăcări, speriindu-i pe locatari care au chemat de urgenţă pompierii.

13 pompieri au stins focul la apartamentul 13
Apelul către pompieri a fost făcut în jurul orei 15.00 şi în doar câteva minute, trei autospeciale au ajuns la faţa locului, pentru a stinge incendiul izbucnit în blocul P20, scara B, apartament 13, al Aureliei Langă. Şi printr-o coincidenţă, la apartamentul cu numărul 13 din Popa Şapcă au intervenit 13 pompieri.

Angajaţii ISU au intrat în locuinţă cu ajutorul autoscării şi, în câteva minute, pericolul a fost îndepărtat. Flăcările au distrus însă mobiliarul dintr-o cameră, un televizor şi mai multe kilograme de maculatură, iar pereţii întregii locuinţe au fost afumaţi. S-a stabilit că incendiul a fost provocat de o lumânare uitată aprinsă de proprietara care plecase de puţin timp de acasă.

„Focul a fost provocat de o lumânare lăsată aprinsă. Nu au existat victime omeneşti, iar pagubele urmează să fie evaluate“, ne-a declarat sublocotenent Mădălina Epure, purtător de cuvânt ISU Argeş.

Piteşti



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite