Pompierii argeşeni au donat sânge

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pompierii argeşeni au donat sânge pentru a salva alte vieţi
Pompierii argeşeni au donat sânge pentru a salva alte vieţi

Pompierii argeşeni au vrut să facă o faptă bună şi să salveze vieţile oamenilor şi pe alte căi, decât prin meseria lor. Astfel, militarii au mers la Centrul Judeţean de Transfuzie Sanguină şi au donat sânge.

Oameni din întreaga ţară îşi vor datora viaţa pompierilor argeşeni, deşi nu i-au cunoscut niciodată. Pentru a lua parte la Programului naţional de donare de sânge, „Din inimă pentru inimi”, iniţiat de Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă, săptămâna aceasta, pompierii argeşeni s-au prezentat la Centrul Judeţean de Transfuzie Sanguină pentru a dona sânge.

„Proiectul a fost identificat în contextul Zilei Mondiale a Inimii, iar activităţile demarate în cadrul acestuia vor fi cuprinse în manifestările dedicate Zilei Pompierilor din România, ce va fi marcată pe 13 Septembrie”, a declarat lt. Mădălina Epure, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Argeş.

Meseria lor îi aduce faţă în faţă pe pompierii argeşeni cu oameni aflaţi în suferinţă, conştientizând cât de importantă este o transfuzie de sânge pentru cei care au suferit răni grave sau care au fost supuşi unor operaţii. Pompierii şi-au propus astfel să fie un exemplu pentru cetăţeni şi încearcă să-i sensibilizeze pe oameni să le urmeze gestul şi să doneze sânge.
 

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite