Piteşti: Poliţiştii argeşeni, vicecampioni la fotbal

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Echipa Inspectoratului de Poliţie Argeş a reuşit să se califice în finala Campionatului de Fotbal al Ministerului Administraţiei şi internelor care s-a desfăşurat în urmă cu două zile pe stadionul Dinamo. Fotbaliştii argeşeni au fost înfrânţi însă cu cinci minute înainte de încheierea partidei de echipa ISU Dolj.

Poliţiştii argeşeni au dovedit că nu doar îşi fac treaba bine şi prind infranctorii, dar şi cochetează din când în când cu fotbalul. Antrenamentul şi-l fac zilnic, la serviciu, în acţiunile pe care le întreprind, aşa că nu le-a fost greu oamenilor legii să ajungă până în finala Campionatului de Fotbal al Ministerului Administraţiei şi Internelor.

Echipa Inspectoratului de Poliţie Argeş a reuşit să se remarce între celelalte 47 de echipe participante, reuşind să câştige titlul de vicecampioană.

Meciul decisiv s-a desfăşurat în urmă cu două zile pe stadionul echipei Dinamo, din Capitală, acolo unde poliţiştii argeşeni au întâlnit pompierii de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Dolj. 

Învinşi de pompieri

Deşi au avut foarte multe ocazii de gol, cu doar 5 minute înainte de încheierea partidei, argeşenii au fost înfrânţi cu scorul de 1-0 de pompierii doljeni.

Experienţa forbaliştilor de la ISU Dolj şi-a spus cuvântul, aceştia formând o echipă profesionistă care a câştigat ultimele patru ediţii ale campionatului MAI. În plus, pompierii doljeni sunt campioni balcanici şi medaliaţi cu bronz la campionatele mondiale.

Performanţa poliţiştilor argeşeni este demnă de laude pentru că este prima dată când echipa Argeşului ajunge în finală. Chiar şi echipa adversă a recunoscut că poliţiştii argeşeni au format cel mai incomod unsprezece din campionat.

Felicitaţi de şefi
Ieri, în cadrul unei festivităţi, poliţiştii argeşeni au fost premiaţi pentru rezultatul obţinut şi au primit felicitări din partea conducerii Inspectoratului de Po9liţie Argeş.

“Pentru noi este un rezultat foarte important şi ne mândrim cu echipa noastră de fotbal. Aceşti poliţişti lucrează operativ, nu fac antrenamente cum fac alte echipe. Le solicit şefilor de unităţi să-i sprijine în activitatea lor pentru că este un rezultat de excepţie. Să ne calificăm în această finală cu foarte multe echipe valoroase a fost un rezultat foarte bun pentru noi şi, personal şi în numele conducerii inspectoratului, ţin să vă felicit”, le-a transmis fotbaliştilor comisarul şef Nicolae dumitru, şeful IPJ Argeş.

Echipa poliţiştilor argeşeni a fost format din: cms. Cristian Florescu –căpitan, ag. şef Alin Antonoiu – portar, ag. şef  Bogdan Dogaru – fundaş dreapta, ag. şef Mădălin Stoian şi ag. şef Cosmin Chircu – fundaşi centrali, ag. şef Daniel Crânguşi – fundaş stânga, ag. şef Doru Crăciun – mijlocaş dreapta, ag. şef Alin Georgescu – mijlocaş central, ag. şef Liviu Tudosie – mijlocaş stânga, iar atacanţi au fost comisarul Angelo Ghelmeci şi inspectorul Ştefan Socan.  Rezerve au fost ag. şef Nicolae Măciucă, ag. şef Cristian Preoteşescu, cms. Cătălin Ilie, ag. şef Adrian Busuioc, ag. şef Dragoş Diaconescu, ag. şef Ionuţ Duţă, ag. şef Emil Drâmbu, ag. principal Ionuţ Comăneci şi ag. şef Joe Voica. Antrenorul echipei a fost profesorul Marin Sandu.

“În primul rând e cea mai mare performanţă a poliţiei argeşene şi ne bucurăm că am reuşit să ne clasăm pe locul doi din 47 de participanţi. Până la finală a fost un drum foarte lung. A fost un meci foarte dificil pentru că echipa adversă, echipă de pompieri profesionistă ,ne-aupus foarte mari probleme. Ne bucruăm sincer că am reuşit această performanţă. “, a declarat căpitanul echipei, comisarul Cristian Florescu.

Echipa poliţiştilor argeşeni se antrenează în fiecare marţi şi joi după program, de la ora 18.00, pe stadionul Nicolae Dobrin. Într-o lună aceştia vor primi şi un nou echipament din partea conducerii IPJ Argeş.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite