Poliţiştii au dat sute de amenzi în acest week-end

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii au organizat o acţiune în acest week-end pentru a descuraja, dar şi pentru a-i prinde pe infractorii care tulbură liniştea publică, pe cei care se urcă băuţi la volan, dar şi hoţii de lemne.

Vineri şi sâmbătă între orele 22.00 şi 06.00 au ieşit în stradă 114 poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Argeş – Birouri Ordine Publică Rurală care au dat 348 de sancţiuni celor depistaţi în neregulă, în valoare de 137.082 lei.


Poliţişti au confiscat 14,5 metri cubi de lemne, iar un bărbat de 21 de ani din Călineşti a amendat pentru că transporta lemne cu o autoutilitară pentru care nu avea licenţă de transport. Proprietarul autoutilitarei, un bărbat din Merişani, s-a ales şi el cu dosar de cercetare penală.


De asemenea, au mai fost amendaţi un bărbat de 38 de ani din Curtea de Argeş, care a fost prins de oamenii legii în timp ce conducea băut la volan, etilotestul înregistrând 0,44mg/l alcool pur în aerul expirat, şi un şofer din comuna Muşăteşti care transporta 4 metri cubi de lemne cu avizul de însoţire completat necorespunzător. Acesta nu trecuse cantitatea de lemne pe care o transportă şi nici specia. Marfa i-a fost confiscată şi predată Ocolului Silvic Topoloveni.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite