Poliţiştii au avut parte de sărbători liniştite

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Perioada Sărbătorilor de Paşte nu a fost una foarte agitată pentru poliţiştii argeşeni, spre deosebire de alţi ani când se înregistrau multe evenimente deosebite.

Între 22 şi 26 aprilie în dispeceratul Poliţiei s-au înregistrat 360 de apeluri, oamenii legii deplasându-se la 194 de intervenţii, în urma cărora s-au constatat 10 infracţiuni. Din fericire nu s-au înregistrat apeluri false la numărul 112.

Poliţiştii au fost prezenţi la Slujba de Înviere la bisericile din tot judeţul şi au vegheat la siguranţa cetăţenilor, motiv pentru care nu s-au înregistrat evenimente.

“Poliţiştii au intervenit la un număr de 52 de situaţii litigioase, în care s-au luat măsuri de sancţionare contravenţională a celor implicaţi”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Argeş, comisarul şef Dănuţ Dinu.

Oamenii legii au mai constat 13 infracţiuni şi au aplicat în total 1423 de amenzi în valoare de 85.678 lei.

Poliţiştii de la Biroul Rutier au participat la fluidizarea traficului pe DN 65 Piteşti – Slatina. Pe acest tronson s-a circulat cu dificultate luni seara din cauza numărului mare de şoferi care s-au întors la Piteşti şi Bucureşti din vacanţa de Paşte.

În perioada sărbătorilor de Paşte pe raza judeţului s-au înregistrat trei accidente soldate rănirea gravă a trei persoane, dar nu au fost înregistrate evenimente care să afecteze grav populaţia.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite