Polițiștii caută o tânără de 22 de ani care a plecat de acasă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Polițiștii Secției 17 de Poliție Tigveni au fost anunțați marți că o femeie de 22 de ani din comună a plecat de acasă și nu s-a mai întors. Elena Camelia Joița, de 22 de ani, a plecat de acasă în noaptea de 15 decembrie 2011 și de atunci părinții săi nu mai știu nimic de ea.

Tânăra este suro-mută și nu este prima dată când pleacă de acasă, fiind dată dispărută adesea și găsită apoi la bisericile din municipiul Curtea de Argeș, apelând la mila trecătorilor.

Pentru că a plecat în timpul nopții, membrii familiei nu pot spune cu ce era îmbrăcată. Femeia are 1,55 metri înălțime, 43 de kilograme, păr șaten drept și lung, cu cărare pe mijloc, fruntea de înălţime mijlocie, urechile mijlocii cu lob depărtat, gura cu comisuri orizontale, buze groase, bărbia cu proeminenţa ascuţită, dinţii de mărime mijlocie cu caninul stâng sus deplasat lateral. Semne particulare: cicatrice postoperatorie la buza superioară în partea stângă - buză de iepure.

Polițiștii continuă verificările pentru a o găsi pe tânără. Dacă o recunoașteți, sunteți rugată să oferiți informați despre ea la cea mai apropiată secție de poliție.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite