Piteşti: Poliţişti aflaţi în misiune bătuţi de patru hoţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doi poliţişti din comuna Călineşti au fost bătuţi crunt de patru bărbaţi. Aceştia au multiple traumatisme şi vânătăi. Citiţi şi: S-a automutilat cu gâtul unei sticle sparte


O femeie din Călineşti a anuntat poliţia, vineri noaptea, după ce a văzut că patru indivizi au intrat într-o casă în care nu locuia nimeni, de unde au furat două drujbe şi o damigeană cu vişinată.

Agenţii de poliţie au mers la faţa locului, dar nu mai era nicio mişcare. La scurt timp i-au reperat pe hoţi. Bătăuşii, aflaţi într-o căruţă, au fost opriţi de către cei doi poliţişti la circa un kilometru de locuinţa care le căzuse pradă.

Loviţi cu furca şi lopata

A urmat o altercaţie. Cei patru i-au lovit pe politisti cu o bară de fier, o furcă  şi o lopată, după care au fugit. Oamenii legii şi-au anunţat superiorii, care au demarat imediat o anchetă.

Ieri după-amiază, agresorii au fost prinşi, fiind duşi la Poliţia Topoloveni pentru cercetări. Ei sunt acuzaţi pentru ultraj şi tâlhărie. Pe numele lor au fost emise mandate de reţinere pentru 24 de ore.

Poliţiştii aflaţi în misiune au primit îngrijiri medicale la spital, după care au fost lăsaţi să plece acasă, fiind în afara oricărui pericol.

În această după-amiază, bătăuşii vor fi duşi în faţa magistraţilor cu propunere de arestare preventivă.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite