Piteşti: UPDATE: Poliţista hoaţă a revenit la serviciu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţista hoaţă a revenit la serviciu liniştită. Tânăra s-a ales până acum doar cu o sancţiune disciplinară, după ce a fost surprinsă furând odorizante de maşină din hypermarketul Pic.

Adriana Ducu, poliţista surprinsă de camerele de supraveghere din hypermarketul Pic, din Piteşti în timp ce fura, s-a întors liniştită la serviciu. Tânăra a furat în data de 10 noiembrie, anul trecut mai multe odorizante de maşină şi deodorante şi a fost oprită la ieşirea din magazin de agenţii de pază. După acest incindent tânăra şi-a luat concediu.

După ce apele s-au liniştit, agenta de 24 de ani, care este ajutor de şef de post în comuna Buzoieşti a revenit liniştită la serviciu.

"Tânăra a fost sancţionată din punct de vedere disciplinar, în sensul că i se va amâna promovarea în grade", a declarat şeful Inspectoratului de Poliţie Argeş, comisarul şef Nicolae Dumitru.

Ancheta în acest caz este în curs de desfăşurare, dosarul fiind declinat la Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeş. Agenta de poliţie nu a fost pusă încă la dispoziţia procurorilor întrucât mişcarea de urmărire penală nu a fost pusă încă în mişcare, la două luni după comiterea furtului.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite