Poliţista hoaţă a fost mutată disciplinar la Costeşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Adriana Ducu, agentul de poliţie surprins în urmă cu trei luni de camerele de supraveghere ale hypermarketului PIC în timp ce sustrăgea produse din magazin, este cercetată în continuare.

Poliţista de 24 de ani din cadrul Postului de Poliţie Buzoieşti a fost cercetată disciplinar pentru “comportament decorespunzător ce aduce atingere onoarei, probităţii profesionale a poliţistului şi prestigiului instituţiei”, fiind sancţionată de către Consiliul de disciplină al IPJ Argeş, fiindu-I amânată promovarea în gradul professional următor pe o perioadă de trei ani.

Agentul este cercetat în continuare de Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeş pentru furt, iar după finalizarea cercetărilor instanţa va stabili dacă tânăra va răspunde penal sau nu pentru fapta sa.

Până atunci, însă, agentul de poliţie care a fost prinsă cu buzunarele îndesate de odorizante pentru maşină şi alte produse, a fost delegată pe o perioadă de două luni în cadrul Formaţiunii de Evidenţă Operativă Costeşti, unde activitatea şi conduita sa vor fi supravegheate direct de către şeful Poliţiei Costeşti.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite