UPDATE Poliţist bătut de un hoţ pe care îl audia. Agresorul a fost reţinut

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Şeful de post din comuna Mozăceni a ajuns la spital
Şeful de post din comuna Mozăceni a ajuns la spital

Şeful de post din comuna Mozăceni a ajuns în această dimineaţă la spital după ce a fost bătut de un suspect pe care îl audiase.

8 iunie UPDATE Agresorul a fost reţinut de colegii poliţistului

Faptul că munca de poliţist este una periculoasă a demonstrat-o ieri şeful de post din comuna Mozăceni. Agentul şef Narcis Bădescu, de 37 de ani, a fost bătut cu bestialitate de un tânăr pe care îl audiase într-un caz de furt.


Poliţistul, împreună cu adjunctul său vroiau să îl ducă pe Ion Vlaicu, de 23 de ani pentru a fi amprentat la Poliţia Costeşti, însă bărbatul parcă a văzut roşu în faţa ochiilor când a auzit acest lucru. A vrut să plece din postul de poliţie, însă adjunctul s-a pus în faţa lui. L-a împins pe poliţist şi a fugit în curtea postului de poliţie, unde a fost prins de şeful de post. În timp ce agentul şef încerca să îl încătuşeze, suspectul s-a năpustit asupra sa cu pumnii şi picioarele.


„Suspectul s-a manifestat violent, a devenit agresiv, s-a opus încătuşării şi l-a lovit pe şeful de post de la Poliţia Mozăceni cu pumnii şi cu picioarele în zona feţei şi în zona spatelui”, a declarat ag. principal Laura Folea, purtătorul de cuvânt al IPJ Argeş.


„Nu m-am lăsat încătuşat pentru că nu am vrut. Aveam treabă”, a spus agresorul.


Poliţistul a fost externat

Colegii poliţistului au reuşit să-l imobilizeze pe agresor, acesta fiind transportat pentru audieri la Poliţia Costeşti şi au chemat de urgenţă o ambulanţă care l-a transportat pe şeful de post la Spitalul Judeţean.


„Poliţistul a venit în stare generală bună, foarte agitat. O durere toracică şi o durere a piramidei nazale. Este urmare a agresiunii la care a fost supus. Nu ridică probleme de semne vitale şi nici de invaliditate. Va rămâne câteva ore sub supraveghere medicală după care v-a putea să meargă acasă”, a spus dr. Gheorghe Frătoaica, medic Unitatea de Primiri Urgenţe.


Agresorul a fost reţinut pentru 24 de ore, fiind acuzat de ultraj şi va fi propus astăzi pentru mandat de arestare. Acesta era cercetat pentru furtul mai multor bunuri din gospodării şi recunoscuse că el este autorul, înapoind bunurile.

 7 iunie Poliţistul a ajuns la spital

Agentul şef Narcis Bădescu, de 37 de ani, se pregătea să-l ducă pe Ion Vlaicu, de 23 de ani, la Poliţia Costeşti, acesta fiind suspect în cazul unui furt, când bărbatul a fugit din sediul postului de poliţie.


Agentul a fugit după el şi l-a prins în curtea postului de poliţie, dar în momentul în care încerca să-i pună cătuşele la mâini, bărbatl a devenit foarte violent şi s-a năpustit asupra lui cu pumnii şi picioarele, lovindu-l în zona feţei şi în spate.


Colegii poliţistului au reuşit să-l imobilizeze pe agresor, acesta fiind transportat pentru audieri la Poliţia Costeşti şi au chemat de urgenţă o ambulanţă care l-a transportat pe şeful de post la Spitalul Judeţean.


La acuzaţia de furt pentru care Ion Vlaicu era acuzat, se vor adăuga şi infracţiunile de ultraj şi loviri şi alte violenţe. În plus, omul era cunoscut în comună pentru scandalurile pe care le isca şi mai fusese cercetat în trecut tot pentru furt.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite