Poliţist argeşan prins în flagrant în timp ce primea mită de la un şofer

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bărbatul a fost prins cu mita în mână
Bărbatul a fost prins cu mita în mână

Un poliţist din Piteşti a fost arestat preventiv, miercuri, pentru 15 zile, sub acuzaţia de luare de mită, după ce a fost prins în flagrant în timp ce primea bani de la un şofer care intrase cu maşina pe o stradă din municipiu unde accesul autovehiculelor este interzis, pentru a nu-l amenda.

Potrivit anchetatorilor, poliţistul Marian Sibiceanu a fost reţinut, iniţial, de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeş, apoi magistraţii au emis mandat de arestare preventivă, pentru 15 zile, pe numele său.

Decizia magistraţilor nu este definitivă, ea putând fi atacată cu recurs la Curtea de Apel Piteşti, informează Mediafax.

Agentul de la Poliţia Locală Piteşti a fost prins în flagrant de către procurori în momentul în care primea 100 de lei mită de la un şofer.

Potrivit anchetatorilor, şoferul a intrat cu maşina pe o stradă din zona Pieţei Ceair din municipiul Piteşti, unde accesul autovehiculelor este interzis, fiind oprit de un echipaj al Poliţiei Locale. Unul dintre agenţi, Marian Sibiceanu, a cerut şoferului bani pentru a nu-l sancţiona, iar bărbatul, invocând că nu are suma pretinsă la el, a plecat, promiţând că va reveni peste o oră. Şoferul însă a anunţat ofiţerii anticorupţie, denunţându-l pe poliţist la Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeş.

Ulterior, s-a prezentat la punctul de întâlnire, iar după ce i-a dat poliţistului bancnota de 100 de lei marcată, agentul a fost prins în flagrant de reprezentanţii DGA Piteşti.

Agentul a fost suspendat din funcţie de către conducerea Poliţiei Locale Piteşti, iar dacă împotriva sa va fi pronunţată o sentinţă definitivă şi irevocabilă, contractul său de muncă va fi desfăcut.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite