FOTOGALERIE Poliţia şi-a deschis porţile pentru elevii din Argeş

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Piteşti - Copiii au venit la IPJ Argeş, la Ziua porţilor deschise
Piteşti - Copiii au venit la IPJ Argeş, la Ziua porţilor deschise

Cu prilejul Zilei Poliţiei Române, în Piteşti sunt programate o serie de evenimente, până vineri, inclusiv. Ziua porţilor deschise, meciuri, avansări în grad şi o caravană sunt evenimentele care fac parte din programul manifestărilor.

Inspectoratul de Poliţie al judeţului Argeş a demarat, miercuri, o serie de activităţi cu prilejul Zilei Poliţiei Române, acţiuni ce vor avea loc până vineri, 23 martie.

Miercuri, elevii de şcoală generală şi liceu sunt invitaţi să viziteze sediile Poliţiei din tot judeţul. Astfel, curioşii sunt aşteptaţi la: sediul IPJ Argeş, Poliţia Municipiului Curtea de Argeş, Poliţia Municipiului Câmpulung şi Poliţia Oraşului Costeşti.

În cadrul manifestării, care se va desfăşura între orele 10.00-13.00, copiii vor face cunoştinţă cu dotările Poliţiei şi vor purta dialoguri cu oamenii legii.

Piteşti - Copiii au venit la IPJ Argeş, la Ziua porţilor deschise

Click pe poze pentru a vedea galeria foto!

Joi, manifestările vor continua cu meciuri de fotbal cu echipele IPJ Argeş, care vor avea loc la stadionul Nicolae Dobrin, între orele 9 şi 13.

Vineri, la ora 10, este programată o acţiune aşteptată de oamenii legii. În sala mare a Consiliului Judeţean Argeş va avea loc festivitatea de avansare în grad a poliţiştilor.

În aceeaşi zi, la ora 11.30, se va desfăşura Caravana Poliţiei Argeş, care va avea loc pe traseul Piaţa Primăriei-Piaţa Vasile Milea. Ineditul caravanei îl reprezintă expoziţia de tehnică a Poliţiei.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite