Poftiţi la teatru!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sâmbătă şi duminică, Teatrul de stat “Alexandrru Davila” din Piteşti prezintă două spectacole diferite care au avut success la public în toate spectacolele ulterioare. Este vorba despre un spectacol de muzică, intitulat “Clasic şi modern”, şi unul de teatru, “O mireasă de împrumut”.


Sâmbătă e seara muizcii, a notelor armonioase, a sunetului relaxant. Spectacolul este oferit de către Trupa de Revistă “Constantin Zărnescu”, şi va fi susţinut de la ora 18.00. Artiştii vă invită să păsiţi într-o lume a sunetului armonios, cu şlagăre clasice şi modern. Dan Dimitriu Band sub bagheta maestrului, va fi alături de spectatori, la fel şi corpul de balet. Realizatorii acestui spectacol sunt George Diaconescu şi Dan Dimitriu.


O mireasă de împrumut
Duminică seara este dedicată comediei savuroase “O mireasă de împrumut”, care se va juca de la ora 18.00.  Piesa amuză prin răsturnările de situaţie ticluite de autoarea suedeză Astrid Lindgren. Pe scurt,  povestea ar fi urmatoarea: Pentru a o moşteni pe mătuşa lui, tânărul Julius Jullen trebuia să se logodească. Îşi caută o iubită disperat, pentru că matuşa urmează să-l viziteze şi să-I cunoască viitoarea soţie. Atrage o colega de pensiune în acest joc, numai că aceasta este logodită la randul ei. Ulterior apare logodnicul colegei, dar şi matuşa lui.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite