Plănuieşte-ţi în detaliu cel mai important moment din viaţa ta!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Rochiile de mireasă sunt principal atracţie a Târgului de nunţi de la Euromall. Dacă e să ne luăm după ce spun specialiştii, anul acesta, la Piteşti,  în materie de rochii de mireasă se poartă culorile violet, crem şi auriu. Albul rămâne şi el la modă, insă este upgradat cu picturi executate manual.

 Ruxandra Cojocaru, o tânără în vârstă de 20 de ani, a aflat întâmplător de Tărgul de nunţi de la Euromall. Şi, deşi dacă n-are de gănd să se căsătoarească chiar în acest sezon, şi-a spus că n-ar strica s-arunce o privire asupra ofertelor în materie de astfel de evenimente.  A  început cu cele pentru mirese şi, s-a oprit direct la  o vaporoasă rochiţă violet.

  ”E superbă. Îmi place extraordinar de mult şi chiar mă văd îmbrăcată în ea. E diafană, sexy şi-n plus, culoarea e şi în tendinţe. Mai mult, nu e nici foarte scumpă, doar 1400 de lei.” spune Ruxandra admirând rochiţa de pe manechin. La nici 10 minute se opreşte extaziată la o altă rochie pictată manual de la care nu-şi poate dezlipi privirea.

”Desenele sunt realizate cu ajutorul unor culori speciale care, nu numai că nu se întind, ci rezistă şi la spălare. O astfel de rochie pleacă de la 800 de lei şi ajunge până la3000 de lei, în funcţie de complexitatea desenului,  de materialul folosit şi de model. ” explică Larisa Chireaţă, autoarea picturilor textile.

" Se poartă rochiile pictate dar şi cele clasice iar ca şi culori,tendinţa este spre violet sau crem dar şi alb, însă cu mici accente de culori foarte închise: bleumarin, bordo, verde închis, chiar şi negru, dar mai rar, pentru că piteştencele sunt mai superstiţioase.", spune  Stela Lucici, creatoare de modă.

 Sutele de modele expuse o pun în dificultate pe Ruxandra care n-ar spune nu nici unei rochiţe albe, simplă şi decoltată.Preţurile n-o sperie căci că sunt  pentru toate buzunarele, pornind de la 700  şi ajungând până la aproape 4000 de lei, în funcţie şi de şi aplicaţiile din cristale, paiete sau ştrasuri.
 
Oferă completă pentru întreaga nuntă

 Târgul, organizat de AnSil şi Euromall, nu se rezumă însă la oferta de  rochii de mireasă. Evenimentul oferă publicului interesat şansa de a alege pentru tot ceea ce înseamnă cea mai importantă dintre alegeri.  Vizitatorii găsesc, aici, de toate, de la  ţinute spelndide de seară, la machiaje profesioniste, aranjamente florale şi decoraţiuni,  până la excursii de vis pentru luna de miere.

 În acestă seară  va fi adusă la târg şi prezentată o superbă rochie de mireasă  care costă nu mai puţin de 2000 de euro.

Sâmbătă şi duminică, între orele 16.00 si 20.00, la Târgul de Nunţi  vor avea loc prezentări de modă dar şi şedinţe gratuite de make-up şi hair styling pentru cele care vor să încerce o eventuală  coafură de mireasă.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite