Piteştiul a „îmbrăcat" podoabele de sărbătoare (Galerie foto)

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Luminile de sărbătoare ale Piteştiului foto: Loredana Dascălu
Luminile de sărbătoare ale Piteştiului foto: Loredana Dascălu

Sărbătorile de iarnă aproape au sosit, iar Piteştiul  îmbrăcat podoabele de Crăciun, de această dată culoarea aleasă pentru decoraţiunile urbane fiind albastrul.

Centrul a strălucit aseară în nuanţe de albastru, sub ochii oamenilor care au înfrruntat ploaia pentru a vedea ceremonia de aprindere a instalaţiilor ornamentale dedicate sărbătorilor de iarnă.

GALERIE FOTO: LUMINILE DE SĂRBĂTOARE ALE PITEŞTIULUI

Veniţi în număr mai mic decât anul trecut, piteştenii nu au mai avut parte de niciun concert, evident, din lipsă de fonduri. An de an, instalaţia de Crăciun este aprinsă de Ziua Naţională, evenimentul fiind transformat într-o adevărată sărbătoare. "În fiecare an încerc să fiu present la toate evenimentele care au loc de 1 decembrie, inclusiv apronderea luminilor pentru Sărbătorile de iarnă. Anul acesta a fost mai sărac în evenimente şi a fost şi o vreme foarte rea, dar nu regret că am venit în centru. E chiar mirific", spune George Nica, de 28 de ani.

 Piteştiul ...blue

Culoarea aleasă de muncipalitate pentru anul acesta este albastrul. Mare parte dintre instalaţiile luminoase amplasate sunt de anul trecut, însă au fost achiziţionate şi câteva instalaţii noi, albastre toate. "Îmi place foarte mult cum este aranjat centrul anul acesta pentru că dă foarte bine această culoare. Chiar sunt plăcut surprinsă" spune Monica Iliescu, de 25 de ani, venită la ceremonia de aprindere a luminiţelor.  Înainte de aprinderea uminiţelor de Crăciun, piteştenii au putut admira ceremonia de retragere cu torţe a soldaţilor, ultimul eveniment militar care a încheiat ziua de 1 decembrie. 

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite