Piteşti: Un beţiv şi o soţie disperată vroiau să se arunce în gol

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Motivele pentru care argeşenii ameninţă că se sinucid sunt din ce în ce mai variate şi au devenit tot mai dese tentativele de curmare a vieţii.

În decurs de 24 de ore doi tineri au vrut să sară de la înălţime, supăraţi fiind pe viaţă. Aseară, Ion Albu, de 33 de ani din Mioveni, ameţit bine de aburii alcoolului, s-a urcat pe clădirea Spitalului Judeţean spunând că se va arunca în gol.

Bărbatul susţine acă a fost bătut de poliţişti şi că “viaţa nu mai are rost” . După câteva minute de conversaţie cu pacienţii curioşi ai spitalului, bărbatul şi-a venit în fire şi a coborât singur de pe clădire, pe scara de incendiu. Ion albu a primit îngrijiri medicale, dar şi o sancţiune din partea poliţiştilor.


Şi în această dimineaţă poliţiştii, însoţiţi de un echipaj SMURD au fost solicitaţi la Mioveni, de această dată, pentru că o femeie ameninţa că se sinucide. Emilia Daniela Ita, de 35 de ani s-a urcat pe blocul A3, spunând că va sări în gol.

Motivul invocat de femeie era faptul că a fost părăsită de bărbat şi nu concepe viaţa fără el. A fost convinsă însă repede de vecini să coboare şi după ce s-a mai calmat şi a primit îngrijiri medicale, femeia s-a întors acasă.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite