Piteşti: O seară în atmosferă englezească

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Localul Old School Pub este singurul din Piteşti cu specific englezesc. Situat pe Strada Victoriei, nr. 48, vis-à-vis de Teatrul Alexandru Davila, acesta pare desprins de pe bulevardele londoneze şi integrat perfect în central Piteştiului.

Special pentru nostalgicii cărora le e dor de Marea Britanie, localul a fost decorat în acelaşi stil autentic englezesc. Tot aici găsiţi şi cele mai bune sortimente de whiskey care merg perfect cu un trabuc pentru o atmosfer misterioasă. Odată ce intri aici păşeşti într-o altă lume.


 Când te aşezi la una din mesele din local şi priveşti înspre fereastră te aştepţi oricând să înceapă să plouă, pub-ul având ceva din misterul filmelor cu Sherlock Holmes.

Uşa se deschide şi  parcă vezi intrând un bărbat îmbrăcat în trenci, scuturându-şi umbrela plină de picături de ploaie. Atât de bine redă atmosfera englezească pub-ul piteştean.


Meniul bogat în preparate delicioase mulţumeşte şi cel mai pretenţios gurmand. Cu doar 14 lei puteţi mânca pe săturate meniul zilei. Preferată  de clienţi este însă friptura de vită, suculentă, rumenită pe pietre vulcanice.

Vinerea şi sâmbătă aici sunt organizate petreceri, iar localul şi-a făcut un renume şi în stand -up comedy, aici fiind invitaţi frecvent comedianţi care aduc zâmbetul pe buzele clienţilor.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite