Piteşti: A încercat să se sinucidă înghiţind un pumn de pastile

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Victimele au fost transportate la spital cu ambulanţa
Victimele au fost transportate la spital cu ambulanţa

Pompierii au salvat viaţa unei femei care a încercat să se sinucidă înghiţind un pumn de pastile şi au scos o altă victimă care era căzută într-un canal tehnologic.


O femeie din Piteşti a vrut să-şi ia viaţa sâmbătă după-amiaza. Gabriela Iordache, de 42 de ani din Piteşti a decis că nu mai are niciun motiv să trăiască şi a vrut să-şi încheie socotelile cu viaţa.

Femeia a înghiţit un pumn de pastile, fiind găsită de rudele sale inconştientă. Acestea au chemat de urgenţă un echipaj SMURD care a transportat-o pe femeie la Spitalul Judeţean unde a primit îngrijiri medicale şi a fost internată.

Sâmbătă seara pompierii au fost solicitaţi să scoată o femeie dintr-un canal. Victima, o persoană fără adăpost care nu a fost identificată căzuse într-un canal tehnologic de pe Aleea Andrieşescu, din Piteşti.

Pompierii au fost nevoiţi să coboare în canal după femeie şi au legat-o cu un ham, reuşind astfel să o tragă la suprafaţă. Victima a fost transportată apoi cu Ambulanţa la spitalul Judeţean, întrucât suferise mai multe răni.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite