Piteşti: O bătrână s-a aruncat în fântână

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pompieri au intervenit prompt (foto arhivă)
Pompieri au intervenit prompt (foto arhivă)

Bătrâneţea şi durerile insuportabile au determinat-o pe o femeie din comuna Bârla să-şi pună capăt zilelor, noaptea trecută. Rada Radu, de 72 de ani era grav bolnavă şi îşi trăia bătrâneţea de pe o zi pe alta cu greu, fiind nevoită să îndure boala.

Singurul său sprijin erau fiul său şi nora, alături de care locuia. Hotărâtă să nu mai fie o povară pentru aceştia, bătrâna a decis să-şi încheie socotelile cu viaţa.
A plecat de acasă pe înserate, strecurându-se afară din gospodărie fără să o vadă rudele şi a plecat în sat, către fântâna părăsită, unde s-a aruncat în gol, găsindu-şi astfel sfârşitul.
Când şi-au dat seama că tanti Rada lipseşte, fiul şi nora sa au început să o caute. Au strigat-o disperaţi prin toată gospodăria şi au căutat-o peste tot, ajutaţi şi de vecini, dar bătrâna era de negăsit.
“Ne-am dus la nişte surori de-ale ei, la Mândra, la Ciuceşti, am căutat-o prin şanţ, dar nu era nicăieri.”, spunea îndurereat Anton Radu, băiatul bătrânei.
Femeia a mai încercat o dată să-şi ia viaţa, dar a fost oprită la timp de nora sa. În cele din urmă, rudele s-au gândit să caute şi la fântâna părăsită din apropierea casei.
“Ciumagul cu care mergea ea, l-a găsit soţul acolo lângă fântână şi atunci ne-am dat seama, că i-am văzut şi papucii. Am mai prins-o eu sâmbătă cu o sticlă de leşie în mână în casă şi i-am tras-o din mână. Am întrebat-o ce cauţi cu asta şi a zis că nu mai pot să mai rabd durerile.”, a povestit nora bătrânei, Sanda Radu.
Sătenii s-au adunat în jurul fântânii şi au chemat imediat pompierii. Aceştia au coborât în puţ şi au scos cadavrul bătrânei de la 7 metri adâncime.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite