Piteşti: Un bărbat a murit electrocutat pe stâlp

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: arhivă
Foto: arhivă

Ion Dincă de 46 de ani, din comuna Mozăceni, a murit ieri dimineaţă în timp ce încerca să facă o faptă bună. Fiindcă omul se pricepea la mai toate treburile gospodăreşti, un vecin l-a rugat să se urce pe stâlp şi să mute un fir de electricitate de pe o reţea care nu avea curent, pe alta.

 Bărbtul a urcat pe stâlp, s-a legat cu o centură ca să nu cadă şi şi-a pus mănuşi de cauciuc în mâini. Bărbatul nu purta echipamentul necesar şi era îmbrăcat cu un tricou cu mânecă scurtă.

“Cred că a atins cu braţul de firul electric şi atunci s-a întâmplat”, spunea Constantin Din, unul dintre localnicii care a văzut cum s-a petrecut tragedia.
Trupul lui Ion Dincă a rămas suspendat la înălţime, pe cablurile electrice, mai bine de două ore până la venirea pompierilor şi a reprezentanţilor CEZ Electrica care l-au coborât de acolo.

În tot acest timp vecinii şi rudele bărbatului priveau sfâşiaţi de durere toată acţiunea.
“Era un om cuminte şi serios. Muncea mult şi toată lumea îl chema la câte o treabă şi niciodată nu refuza. Era priceput la toate”, spunea o vecină.


Oamenii din comuna Mozăceni se plâng că rămân adesea fără curent electric, la prima rafală mai puternică de vânt, iar reprezentanţii CEZ nu vin să repare reţeaua.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite