Piteşti: A accidentat un copil şi a fugit

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Şoferul a fost prins de poliţişti la câteva ore de la accident
Şoferul a fost prins de poliţişti la câteva ore de la accident

Un şofer a accidentat grav sâmbătă seara un copil, în Mioveni şi speriat, a fugit de la locul accidentului fără să oprească măcar pentru a vedea în ce stare se află victima.

Florin Dragoş Căprescu, de 25 de ani, din Mioveni se plimba sâmbătă seara cu maşina sa, o Dacia Logan, pe strada Petre Zugravu din Mioveni.  Dintr-o dată, un copil care a vrut să traverseze strada i-a sărit brusc în faţă, iar şoferul nu a mai putut să-l evite şi l-a lovit.

Cu toate acestea, şoferul nu a oprit să vadă ce s-a întâmplat cu băieţelul pe care îl acidentase, ci şi-a continuat drumul. Martorii la acest eveniment i-au reţinut însă numărul maşinii şi au anunţat poliţia.

Câteva ore mai târziu şoferul a fost prins de poliţiştii şi reţinut pentru 24 de ore. Întrebat de ce nu a oprit să vadă în ce stare este copilul pe care l-a lovit, Florin Dragoş Căprescu le-a spus poliţiştilor că s-a speriat. Aseară, şoferul a fost eliberat din arestul poliţiei.


Andrei Daniel Soare, copilul de 8 ani pe care şoferul l-a lovit s-a ales cu o fractură de claviculă şi va avea nevoie de 70 de zile de îngrijiri medicale ca să îşi revină.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite