Piteşti: Început de an cu puţine locuri de muncă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Persoanele cu studii superioare nu au şanse să-şi găsească un loc de muncă în Argeş, piaţa muncii fiind foarte săracă în oferte pentru ei. 

Singurele oferte care se adresează celor cu studii superioare sunt: medic stomatolog, inginer proces calitate, logistician gestiune flux, şef serviciu portecţia muncii, director logistică, şef serviciu IT, contabil şef, majoritatea locurilor de muncă venind din partea unor firme care lucrează cu Uzina Dacia.

Se caută vânzători, bucătari, confescţioneari cablaje, şofer de autoturism, în total 361 de locuri de muncă la nivelul judeţului.

Numărul locurilor de muncă vacante din Argeş a scăzut în prima săptămâna a anului 2011 cu mai bine de 150 faţă de ultima saptămână a anului 2010. "Situaţia este ceva mai gravă decât la începutul anului trecut, pentru că sunt cu 150 de locuri de muncă mai puţine decât în ianuarie 2010. Totuşi, sunt câteva posturi pentru studii superioare, mai multe decât anul trecut", spune Elena Mateescu, director al Agenţiei pentru Ocuparea Locurilor de Muncă Argeş

Persoanele interesate să ocupe un loc de muncă se pot adresa agenţiilor teritoriale pentru ocuparea forţei de muncă de domiciliu sau de reşedinşa sau pot accesa adresa de internet http://lmv.anofm.ro/index_lmv.php , unde pot vizualiza locurile de muncă vacante oferite în fiecare judeţ, pe meserii, precum şi persoanele de contact cărora le pot solicita informaţii suplimentare.

În Argeş există, în acest moment aproape 26.000 de şomeri, iar din cele 361 de locuri de muncă vacante, doar 11 se adresează persoanelor cu studii superioare.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite