Piteşti: Directorul Apelor Vâlcea, reţinut de DNA Piteşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dorin Dobrişan, directorul Administraţiei Bazinelor de Ape Olt a ajuns îna restul Inspetoratului Judeţean de Poliţie Argeş, pentru 24 de ore.

Ieri, în jurul prânzului, Dorin Dobrişan a fost adus în faţa procurorilor de la DNA Piteşti, după care a primit mandat de arestare pentru 24 de ore. Acesta este anchetat sub acuzaţia că, în calitatea sa de fost director al BCR Sucrsala Vâlcea, a acordat credite preferenţiale şi a dat bani cu camătă unor oameni de afaceri din Vâlcea. Acesta ţinea la sertar dosare de creditare şi le spunea clienţilor că nu li s-a aprobat creditul solicitat. Apoi, el personal împrumuta banii clienţilor cu dobânzi foarte mari.

Acesta este bănuit a fi avut legături şi în cazul RARORA, în care BCR ar fi pierdut 80 de milioane de lei.

Avocatul lui Dobrişan îi susţine nevinovăţia: „Este acuzat de luare de mită şi abuz în serviciu, însă dovezile care susţin aceste acuzaţii mi se par nefondate. Nu s-a făcut niciun flagrant. Cum documentaţia cuprinde un dosar voluminos va fi nevoie de mult timp pentru a înţelege tot ce s-a întâmplat. Mare parte din faptele pentru acre este acuzat sunt absolut normale, de serviciu", a spus Veronel rădulescu, avocatul lui Dobrişan.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite