Piteşti: Voluntarii au făcut curăţenie în tot judeţul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Aproximativ 1500 de voluntari au înfruntat vremea urâtă de azi  şi au ieşit să strângă mizeria din judeţ.

În Piteşti, voluntarii au pornit din centrul oraşului şi au mers să cureţe gunoaiele din Pădurea Trivale, de pe lângă calea ferată din Prundu şi din alte locuri care deja au fost marcare şi rezervate de către voluntarii înscrişi în proiect.

Smiley este şi el voluntar

Piteştean de origine, cântăreţul Smiley s-a alăturat şi el proiectului „Lets do it, Romania!", zona unde el a strâns gunoaie fiind Purcăreni-Miceşti, unde se va alătura celor 200 de voluntari veniţi de la compania Herbalife.

„De când am auzit de acest proiect m-am alăturat şi l-am susţinut. Cred că dacă vrem să schimbăm ceva, trebuie să începem cu propria curăţire, mai întâi interioară şi apoi ne vom purta altfel şi faţă de mediu", a spus cântăteţul.

Cei 100 de voluntari de la Dr. Oetker au făcut curăţenie în zona Curtea de Argeş-Corbeni-Domneşti, iar cei 120 de oameni veniţi din partea Caroli Foods au mers la Domneşti şi Coşeşti. Proiectului s-au mai alăturat şi voluntari de la Holcim şi Ecovalor, Bricostore, Witheland, Penitenciarul Colibaşi, Jandarmeria, pompierii, Autoritatea pentru protecţia Mediului, Instituţia Prefectului, elevi, studenţi, ONG-uri. „Astăzi trebuie să oferim o lecţie de civism şi să demonstrăm că se poate. Nu vom reuşi să curăţăm azi ceea ce s-a strâns în atâţia ani, sunt convinsă că vom schimba ceva prin acest proiect", a declarat în această dimineaţă Georgiana Curea, coordonatorul din Argeş al proiectului.   

Vremea nu a ţinut cu ei

 Pentru că nu au existat suficienţi bani, voluntarii nu au primit apă şi sandvisuri pentru această zi, însă oamenii şi-au adus de acasă toate cele necesare. Nici vremea nu a ţinut cu ei. „Din nefericire, vremea este ploioasă şi nu va fi deloc o zi uşoară. Însă am ajuns până aici şi suntem hotărâţi să ne facem treaba cât mai bine. Estimăm că se vor strânge în jur de 8500 de metri cubi de gunoaie.", spune managerul din Argeş al proiectului, Georgiana Curea.

 

 

 

 

 

 

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite