Piteşti: Violată şi bătută de doi indivizi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cei doi tineri acuzaţi de viol au fost prezentaţi în faţa magistraţilor
Cei doi tineri acuzaţi de viol au fost prezentaţi în faţa magistraţilor

O tânără din oraşul Ştefăneşti, mamă a doi copii, a fost bătut cu bestialitate şi violată de doi indivizi. În această după-amiază violatorii au fost încătuşaţi.

Alina R., în vârstă de 22 de ani, din oraşul Ştefăneşti a mers în această dimineaţă la Poliţia Municipiului Piteşti unde a reclamat faptul că a fost victima unui viol. În doar câteva ore oamenii legi au pus mâna pe cei care au batjocorit-o. Florian Muşetescu, în vârstă de 38 de ani, din Piteşti şi Tudor Gabriel, de 31 de ani, din Ialomiţa au fost depistaţi în trafic, fiind duşi la parchet cu propunere de arestare preventivă. Cei doi s-au prezentat în faţa magistraţiilor de la Tribunalul Argeş cu propunere de arestare preventivă pentru 29 de zile pentru lipsire de libertate şi viol.

De teamă că nimeni nu o va crede că a fost violată, tânăra a declarat că se afla împreună cu prietena ei, Ana Anghel, de 20 de ani, pe strada Costache Negri din Piteşti. La un moment dat un BMW a oprit lângă ele şi mai mulţi tipi le-au băgat cu forţa în maşină. Au fost duse într-o casă unde numai ea a fost obligată să întreţină relaţii sexual cu ei. De fapt, poliţiştii au aflat că povestea este cusută cu aţă albă. În realitate, Alina a mers cu prietena ei Ana de bunăvoie în vizită la Florian Muşetescu unde se afla şi Tudor Gabriel. Tocmai de aceea a preferat să mintă şi să declare că au fost racolate de pe stradă. Ce-i drept, tânăra a fost bătută şi violată, fapt confirmat şi de medicul legist Dan Manu, şeful Serviciului de Medicină Legală Argeş. Ana Anghel a declarat că ea nu ştie ce s-a întâmplat pentru că era într-o altă cameră cu mai mulţi prieteni de-ai lui Muşetescu. “Cele două s-au deplasat la adresa respectivă de bunăvoie. Prietena victimei era cunoştinţă bună cu unul dintre agresori. Cei doi bărbaţi se pare că se aflau sub influenţa băuturilor alcoolice. ”, a precizat subinspectorul Robert Radu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Argeş.


Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite