Piteşti:Viiturile au blocat drumuri în Argeş

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ieri, în zona Dragoslavele, o viitură a blocat un sens de mers de pe DN 73. Poliţia a fost anunţată în jurul orel 16 cu privire la aluviunile care blocau drumul. Un incident asemănător s-a produs câteva ore mai târziu la cetăţeni.

La faţa locului s-au deplasat poliţiştii Biroului Rutier din cadrul Poliţiei Municipiului Câmpulung, împreună cu agenţii Postului de Poliţie Dragoslavele care au constatat faptul că din cauza unei ploi abundente, pe DN 73, km 64, de pe un versant muntos au căzut pietre şi aluviuni, blocând sensul de mers Braşov - Câmpulung. S-a luat legătura cu Secţia de Drumuri Naţionale Piteşti care a intervenit cu utilaje. Drumul a fost degajat în câteva ore, iar acum se circulă normal. Nu au fost autovehicule avariate sau victime. 

De asemenea, trei ore mai târziu, o altă aluviune a blocat drumul DN 72A, la la km 49, pe raza comunei Cetăţeni. Pietrele şi aluviunile de pe un versant muntos, au blocat ambele sensuri de circulaţie, drumul fiind impracticabil pe o lungime de aproximativ 20 metri. S-a luat legătura cu Secţia de Drumuri Naţionale Piteşti care a intervenit cu utilaje, partea carosabilă fiind degajată. Nici în acest caz nu au existat maşini avariate sau victime.

De asemenea, trei ore mai târziu, o altă aluviune a blocat drumul DN 72A, la la km 49, pe raza comunei Cetăţeni. Pietrele şi aluviunile de pe un versant muntos, au blocat ambele sensuri de circulaţie, drumul fiind impracticabil pe o lungime de aproximativ 20 metri. S-a luat legătura cu Secţia de Drumuri Naţionale Piteşti care a intervenit cu utilaje, partea carosabilă fiind degajată. Nici în acest caz nu aue xistat maşini avariate sau victime.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite