Piteşti: Cererea mare creşte numărul de Dacii fabricate pe zi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La Uzina Dacia se vor fabrica, începând de săptămâna aceasta, 1366 de maşini pe zi. Dintre acestea, 260 sunt Dacia Duster.


Începând din această săptămână, Uzina Dacia de la Mioveni şi-a majorat cadenţa de fabricaţie de la 1346 la 1366 de vehicule pe zi. Salariaţii vor fi chemaţi luna aceasta trei sâmbete la rând pentru a face faţă numărului mare de comenzi. Astfel, salariaţii Dacia au lucrat în două schimburi sâmbătă, 10 aprilie, urmând să fie rechemaţi în uzină şi pe 17 şi 24 aprilie.

260 de Duster pe zi
Creşterea cadenţei şi prezenţa salariaţilor la lucru în zilele de sâmbătă sunt rezultatul intrării în fabricaţie a celui de-al şaselea model al mărcii, Dacia Duster. Din cele 1366 de unităţi fabricate zilnic în uzina de la Mioveni, 260 sunt Dacia Duster.

Începând de mâine, 15 aprilie, va demara Operaţiunea Porţi Deschise în toată reţeaua autorizată Dacia. Preluarea comenzilor pentru Dacia Duster a început încă de la Salonul Auto de la Geneva, odată cu lansarea sa la nivel internaţional, se arată într-un comunicat al Uzinei Dacia.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite