Piteşti: Un mărţişor pentru piteştence de la baschetbalişti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Băieţii de la BC Argeş au vrut să le facă piteştencelor o supriză frumoasă cu ocazia zilei de 1 martie. Jucătorii şi conducerea clubului, însoţiţi şi de primarul Tudor Pendiuc au ieşit în faţa primăriei şi au împărţit mărţişoare doamnelor şi domnişoarelor.

„Am fost de acord cu propunerea conducerii clubului, pentru că este un bun mod de a promova baschetul în rândul tinerilor. Altfel ne vede lumea acum, după ce am împărţit mărţişoare. Aşteptăm cât mai multe fete la Sala Sporturilor. Publicul a fost mereu alături de noi şi cu ajutorul lor am câştigat multe meciuri. Aşteptăm cât mai mulţi oameni la meciul cu Timişoara, de duminică, de la ora 18, de la Sala Sporturilor, care să ne poarte spre o victorie pe care o dorim cu toţii foarte mult", a spus Adrian Voinescu, veteranul echipei piteştene.

Piteştencele au primit mărţişoare din şi de la americanul Chad Eichelberger. „La noi, în America, nu se face aşa ceva şi este pentru prima dată când am împărţit mărţişoare. Nu ştiam ce sunt acestea, dar colegii români mi-au explicat că este o tradiţie care se respectă în fiecare an. Am aflat şi eu că mărţişorul simbolizează venirea primăverii, deşi a fost cam frig afară. Mi-a plăcut să împart mărţişoare şi voi face la fel şi în anul viitor", a spus jucătorul.

Duminică, băieţii de la BC Argeş au meci cu Elba Timişoara, o victorie fiind cel mai frumos mărţişor pe care îl pot oferi fanelor.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite