Piteşti: UPDATE: Şi-a lovit fratele mai mare cu toporul, în cap!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Caz cutremurător în comuna Buzoieşti! Un tânăr de 18 ani şi-a lovit cu toporul în cap fratele mai mare, de 23 de ani, acesta zbătându-se între viaţă şi moarte la Spitalul de Urgenţă Floreasca din Bucureşti.

Anchetatorii au reuşit să reţină principalul suspect în cazul tentative de omor de ieri, din comuna Buzoieşti. Ieri noapte, Serviciul de Ambulanţă a fost sesizat că în satul Cornăţel a fost găsit un tânăr cu o rană gravă la cap, fiind în comă de gradul IV.  Victima, Nicolae Stanciu de 23 de ani a fost transportat de urgenţă la Spitalul Judeţean din Piteşti şi de acolo la Spitalul de Urgenţă Floreasca din Caitală, medicii fiind rezervaţi în privinţa şanselor sale de supravieţuire, mai ales că rana de la cap îi afectase şi creierul.


Fratele victimei, Cristian Stanciu susţinea că l-a găsit pe tânăr zăcând în stare gravă în pat. Poliţiştii şi un procuror l-au audiat mai bine de câteva ore pentru a afla ce s-a întâmplat. Luni seară Nicolae Stanciu a trecut pe la magazinul din sat, unde a băut o bere şi a plecat mai departe la nişte prieteni, cu care a jucat cărţi. Tinerii l-au condus pe acesta acasă şi şi-au văzut apoi de drum.  După miezul nopţii însă, se pare că între cei doi fraţi a avut loc o discuţie aprinsă. Nu se ştie care a fost motivul, însă în jurul orei 2.00, tatăl iubitei lui Nicolae a fost sunat de fratele acestuia care i-a spus că tânărul e pe moarte. “M-am dus acolo şi l-am găsit pe Nicu zăcând în pat. Era plin de sânge şi avea o rană la cap. Nu ştiu cine l-a lovit, nici ce s-a întâmplat acolo. N-am stat să întreb”, povesteşte bărbatul care a sunat de urgenţă la Ambulanţă şi la Poliţie.


Iniţial, fratele victimei nu a recunoscut că el l-a lovit şi a povestit că în acea seară a fost să ducă nişte CD-uri unor tineri şi când s-a întors acasă şi-a găsit fratele mai mult mort decât viu.


Poliţiştii au căutat dovezi în fiecare colţişor al casei pentru a afla ce s-a întâmplat. În cele din urmă Cristian Stanciu a recunoscut că şi-a lovit fratele cu un topor, după care l-a aruncat într-un lac din apropierea casei. De acolo a fost recuperat de poliţişti.

Au rămas orfani de mici
Cei doi fraţi au rămas orfani de mici, de la vârsta de şase, respectiv zece ani. Fratele lor mai mare a fost cel care le-a fost şi mama şi tată şi a avut grijă de ei.  “A murit întâi mama şi apoi tatăl lor la un an, doi. Fratele lor mai mare care este plecat acum în Spania a avut grijă de ei. S-au crescut singuri, unul pe altul.Ei şi-au făcut de mâncare, ei şi-au spălat şi acum reuşiseră să cumpere nişte calupi să îşi facă o casă mai mare.”, povestea Maria Neacşu, mătuşa băieţilor.

Agresorul riscă 25 de ani de închisoare
Nicolae o iubea mult pe Alina, o vecină elevă în clasa a X-a şi intenţiona să se căsătorească cu ea când fata ar fi terminat liceul. Cristian stanciu a primit astăzi mandat de arestare pe 29 de zile.  Dacă fratele său nu va supravieţui, acesta riscă să-ţi petreacă următorii 25 de ani în spatele gratiilor.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite