Piteşti: Târgul Moşilor de Vară

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În perioada 13 – 16 mai 2010, în Piaţa Vasile Milea din Piteşti are loc Târgul Moşilor de Vară, ediţia a XXIX-a. Manifestarea se înscrie în suita evenimentelor organizate în cadrul ediţiei a IV-a a Sărbătorilor Argeşului şi Muscelului.

Meşteri populari din toată ţara, ceramişti, ţesători, pictori de icoane, prelucrători de lemn, dar şi creatori de podoabe, apicultori, producători de ulei, vin sau carne afumată s-au reunit în Piaţa Vasile Milea, la cea de-a XXIX-a ediţie a Târgului Moşilor de Vară.

Vor prezenta expoziţii cu vânzare şi demonstraţii de tehnică a meşteşugului ceramişti şi ţesători din Argeş, Cluj, Horezu, Râmnicu Vâlcea, vor participa apreciaţi pictori de icoane din Târgovişte, Moreni – Dâmboviţa, Curtea de Argeş, Cluj, meşteri în arta lemnului din Maramureş, Mureş, Băbeni, Râmnicu Vâlcea, precum şi creatoare de textile, port popular, păpuşi şi podoabe tradiţionale din Vâlcea, Bechet şi Piteşti.

Veţi găsi aici de la icoane pictate pe sticlă sau sculptate în lemn, la coşuleţe împletite, carne afumată, vin de Drăgăşani, curele din piele, vase de ceramică, miere, ulei natural nerafinat, dar şi costume populare şi produse tradiţionale româneşti.
Târgul va fi deschis în fiecare zi, între orele 09.00 şi 21.00 până duminică.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite