Piteşti: Student la Teologie, mort într-un accident în faţa unei biserici (Foto)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Alţi doi răniţi au lovituri la coloană însă viaţa nu le este pusă în pericol.

Şoferul, un tânăr de 19 ani a călcat prea tare pedala de acceleraţie, a pierdut controlul maşinii într-o curbă, iar impactul cu un autobuz a dus la moartea prietenului său, de 21 de ani, şi la rănirea altor doi pasageri din autovehicul.

image

Accidentul a avut loc azi noapte, la intrare în Piteşti dintre Bucureşti, exact în faţa unei biserici. Şoferul a pierdut controlul maşinii, a pus frână, maşina s-a rotit şi a intrat cu spatele într-un autobuz care era parcat pe dreapta.

image

„Cauza producerii accidentului este, se pare, viteza excesivă.Se pare că mergea cu o viteză peste cea legală şi la intrarea în curbă a apăsat frâna, a derapat şi a ajuns cu spatele în autobuz.", a spus comisarul Dănuţ Dinu, purtător de cuvând al IPJ Argeş. Şoferul a scăpat fără nicio zgârietură, dar prietenul său, student la teologie, şi-a pierdut viaţa pe loc.

image

Pompierii au lucrate zeci de minute pentru a scoate capota maşinii şi trupul băiatului care a fost prins între capotă şi bancheta din spate. „A fost o intervenţie destul de grea. Am lucrat cam o jumătate de oră să desfacem capota maşinii. Din păate, pentru tânărul din spatele şoferului nu s-a mai putut face nimic", a declarat plutonierul major Nicolae Nedelcu, din cadrul SMURD Argeş.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite