Piteşti: Străzi din Piteşti distruse de lucrări

0
Publicat:
Ultima actualizare:

De mai bine de un de zile, Piteştiul este aproape în permanenţă un şantier. Străzi sparte, lucrări neterminate sau altele care abia încep. Majoritatea au legătură cu proiectul ISPA, prin care se înnoieşte tot sistemul de canalizare al oraşului.

Mai multe străzi din oraş au rămas neasfaltate după lucrări, făcând traficul şi mai dificil şi riscul de a-ţi distruge maşina mai ridicat. Mai jos, prezentăm o listă a străzilor cu probleme din oraş.

Pe Crinului şi Mihail Kogălniceanu  au fost terminate lucrările de canalizare, însă asfaltul pe aceste străzi nu a  fost încă refăcut. Pe strada  Pescarilor,  în dreptul blocului L1, lucrările de canalizare nu au fost finalizate. În apropierea sensului giratoriu de la intersecţia străzilor Smeurei şi Stadionului, pe sensul de urcare, asfaltul a fost deteriorat după ce s-au efectuat mai multe lucrări.  Alexandru Sahia - au fost efectuate lucrări de canalizare, însă nu s-a mai turnat asfalt. La intersecţia străzilor Vasile Lupu şi  Traian asfaltul a fost distrus  după ce au fost efectuate lucrări  la carosabil.  Strada Dumbravei , în dreptul imobilului 14 există o avarie la o conductă de apă care nu a fost remediată, aceeaşi situaţie regăsindu-se şi pe strada Alexandru Sahia. O lucrare neterminată după ce o conductă de apă s-a spart există şi în cartierul Banatului, la blocul C7, la fel ca şi pe strada Gheorghe Doja. De asemena, zilele acestea  au început alte lucrări la sistemele de canalizare pe strada 9 mai, în apropiere de Şcoala Generală "Nicolae Simonide" şi pe Calea Craiovei, în zona Parcului şi, în aceiaşi zonă, la sensul giratoriu. De asemena, tot aici a început procedura de lărgire a străzii cu aproximativ 1 metru pe fiecare sens de mers.  

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite