Piteşti: Stagiunea la Filarmonica Piteşti a început

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Filarmonica Piteşti a dat  startul stagiunii 2010-2011, primul concert fiind cel susţinut de către panista Luiza Borat. Concertul a  avut loc ieri seară, ariile interpretate de către artistă fiind reunite sub titlul „Romantica".

Iată care este programul Filarmonicii din Piteşti din luna aoctombrie.   Săptămâna viitoare, pe 7 octombrie,  melomanii  pot savura un concert simfonic susţinut de Alexandru Ganea şi Alexandru Tomescu (vioară). Care vor interpreta  Concertul pentru vioară în Re major op.35, de Ceaikovski. Pe 14 octombrie este programat un recital al Romanian Piano Trio, cu arii din Schuman. Pe 21 octombrie va avea loc concertul simfonic dirijat deTiberiu, în interpretarea artiştilor  Oprea Vlad Stănculeasa (vioară), cu "Vion concert" de Sibelius.  Cea de-a patra seară special organizată de către Filarmonică în luna octombrie este programată pentru seara de 28 a acestei luni, când pianistul Horia Maxim şi flautistul Ion Bogdan Ştefănescu vor  interpreta arii din Shuman şi Mozart.

Pentru luna noiembrie iubitorii muzicii clasice au parte de alte patru spectacole, "Clasici a la carte", în două părţi,  recitaluri la pian, şi Clasici vs. Compozitori contemporani

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite