Piteşti: Sporturi nocturne

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fotbal sau tenis de câmp la răcoarea nopţii. Piteştenii pot practica aceste sporturi până noaptea târziu, unele terenuri fiind dotate cu instalaţie de nocturnă.

De câte ori nu v-aţi dorit să jucaţi fotbal cu prietenii dar nu aţi putut din cauza programului încărcat de la serviciu. În Piteşti există mai multe baze sportive unde puteţi juca sportul rege, sau tenis de câmp şi noaptea, acestea fiind dotate cu instalaţie de nocturnă.


Fotbal cât e noaptea de lungă
Astfel, după o zi extenuantă petrecută la şcoală sau la serviciu, puteţi să vă relaxaţi, pe răcoare, alături de prieteni. La Stadionul “Nicolae Dobrin” există trei terenuri de fotbal cu gazon sintetic, cu suprafeţe de 1500, 1000 şi 800 de metri pătraţi şi unul de tenis, de 120 de metri pătraţi, toate fiind dotate cu nocturnă. Acestea pot fi închiriate de la ora 18.00 până dimineaţa la ora 08.00 întrucât dimineaţa aici au loc antrenamentele fotbaliştilor de la Centrul de Copii şi Juniori FC Argeş.


“Vin des să joc fotbal cu prietenii mei, mai ales seara, după ce ies de la cursuri şi e răcoare. E iluminat gazonul şi e ca şi cum am juca ziua. E plăcut şi mă relaxez aşa.”, spune Marian Ionescu.


Terenurile de fotbal se închiriază cu minge şi tricouri fosforescente pentru cele două echipe. La terenul de tenis de la stadion veţi primi doar mingi.
“Baza este dotată cu vestiare, cu duşuri cu apă caldă, iar jucătorii au la dispoziţie şi un bar pentru consum cu produse răcoritoare şi gustări reci. De obicei oamenii inchiriază până pe la 12, 1 noaptea, dar pot să închirieze şi până mai târziu. Depinde de fiecare. De când s-a încălzit vremea, vin tot mai mulţi.”, a declarat Costel Zamă, administratorul terenurilor sintetice.


O altă bază sportivă unde puteţi juca fotbal pe nocturnă este cea din parcul Ştrand. Aici există un singur teren sintetic care poate fi închiriat până la ora 00.00. Trebuie însă să veniţi cu echipamentul dumneavostră.


Cursuri de iniţiere în tenis
Dacă vreţi să practicaţi tenis, puteţi merge la baza sportivă Comesad, din cartierul Traian. Aici puteţi închiria unul din cele trei terenuri oficiale, cu zgură, de la ora 08.00 până la 00.00. Veţi primi mingi de joc şi aveţi la dispoziţie şi vestiare unde vă puteţi schimba în echipament. Dacă nu aveţi rachete, pe lângă cei 30 de lei pe oră pe care îi veţi plăti pentru teren, va mai trebui să scoateţi din buzunar încă 5 lei pentru o rachetă.


“Cei care doresc să înveţe să joace tenis pot lua cursuri de iniţiere, în grup sau individual, cu unul dintre profesorii specializaţi. Primim de la copii de 5 ani până la adulţi.”, ne-a spus Victor Donţu, administratorul bazei.


Tarife închiriere terenuri de sport

La Stadion, pentru o oră pe terenul de fotbal veţi plăti între 70 şi 110 lei, în funcţie de mărimea terenului, iar pentru cel de tenis – 40 de lei.
Terenul sintetic din Ştrand poate fi închiriat cu 50 de lei ora, iar cele trei terenuri de tenis din cartierul Traian costă 30 de lei pe oră.


Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite