Piteşti: Spectacol pentru copiii orfani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Muzică, dans, multe jucării, distraţie, de asta au avut parte 15 copiii orfani din Centrul de Plasament de Tip Familial din Găvana. Micuţii  au luat parte la un spectacol oferit gratuit de Jungle Kids, o firmă care se ocupă cu organizarea unor petreceri de acest gen.

De această  distracţie s-au bucurat 15 copii de la centrul din Găvana, care au venit însoţiţi de către directorul instituţiei, preotul Decebal Floroaica.  Micuţii s-au jucat, s-au distrat şi au vizionat şi un film de desene animate 3D, entru ei fiind prima experienţă de acest fel. „E prima dată când vin aici. Sunt cu fratele meu şi ne distrăm. Mai venim şi vineri să ne jucăm aici", spune Ramona Loredana, de 12 ani.

Alţi 30 de orfani vor vedea pentru prima dată marea

În perioada 20-28 august, alţi 30 de orfani de la mai multe center de plasament argeşene vor petrece, pentru prima dată, o vacanţă la marea. Ei vor fi cazaţi la asociaţia Fair Play din Constanţa, acolo unde li se va asigura şi masa pe toată perioada acestei vacanţe. Copiii vor fi duşi să se distreze la Aqua Magic şi vor vizita Muzeul Marinei şi Delfinariul din Constanţa.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite